kapcsolat / pár szóban magamról…


 Itt jön az a rész, hogy mesélnem kellene magamról…habár ez nehezebb számomra mint a fotózás, mégis igyekszem pár sorban megtenni ezt 🙂

Közel 10 éve kezdődött… Elsőként én is virágokkal és lepkékkel kezdtem, azonban ez gyorsan a sportfotózásba csapott át, melyet követtek különböző saját projektek, tárgyfotózások egészen addig, míg végül elsőként mégis az ember maradt a középpontban. Ettől a ponttól új témák és mélységek tárultak elém, legyen szó portréról vagy rendezvények fotózásáról.

Mára körvonalazódott igazán, hogy az esküvő-, gasztro-, és enteriőr fotózás amiben magabiztosan mozgok és igazán jól érzem magam.

A fotózással párhuzamosan az elmúlt években megannyi izgalmas terület felé nyitottam, melyekből mindig maradt valami az életemben. Ilyen a kávékészítés iránti kimeríthetetlen kíváncsiságom, vagy a hajnali ébredések egy jó kovászos kenyér sütéséért, de ha időm engedi, bármikor kiutazom egyetlen napra is a Bihar hegységbe, hogy túrázzak egyet.

Nem hiszem, hogy ezen sorokkal kell megnyernem bárkit is, ha jobban meg szeretnél ismerni, merülj el a RANDOM galériámban, ami egy személyesebb kivonatot képez az elmúlt éveimből.

Információért bátran írj email-en: mbence88@gmail.com vagy az alábbi panelen keresztül: